cause cold
nostalgia
chills me to the bones
SHOUTS please or die
SHOUTS are VERY recommended.
a little splotch in the universe

Me! :D

Hi. I'm Unichanzzz and I'm a Unicorn!
Nahh, I'm just being delusional here hah!
Gosh I just love myself.
I'm just fucking cute, right? Haha!
Oh my god, not to mention, I'm funny too.
Like, how did I get all these good traits?
Haih I just wish I'll meet someone that resembles me.
Hm no, someone that accepts me unconditionally is better.
Then, I should work hard!
Don't blame me,everyone wants a happy ending of their own.
Follow this unicorn and you might get to shit rainbows too!

Facebook | Myspace | Yahoo | Hotmail
acquaintances

diyana mahashim sarah ismail afiz danial alyafarah zainudin burn! kak senduk! shahira zainul mei xin josephine lee shark! fara amalina rose elida joeyee tai anis shaheera hezrin anuar ekin khallid hidayah azman ila shaari ainchan! elya etiqa Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link
Thursday, January 26, 2012 @ 1:03 PM
routine
bangun pagi, bukak laptop.
main cafe world.

pastikan makanan tak basi.
sediakan makanan yg bnyk cafe points biar cepat naik level.
ambik hadiah.
sediakan kopi.
pastikan espresso joe, lisa latte and encik taeyang minum kopi.

pastu off to sediakan makanan in real life.

and then, chores.
cuci baju, lipat baju, sidai baju, cuci pinggan, masak nasi, masak lauk, vaccuum rumah, buang sampah.
apa je? semua den buat.
hihi. baguskan bibik ni :D

Labels:

ingin kembali ke pangkal jalan?
@ 12:58 PM
adik adik di belakang rumah.
harini bangun lambat. dah set jam pukul 9 pg. tapi tak dengar pun phone berbunyi.
tidur nyenyak sgt kot.
fortunately, anak makcik belakang jatuh dalam longkang. or maybe dia kena pukul dengan mak dia.
haha. asal boleh fortunate eh?
tapi rasanya jatuh dlm longkang ke apa kot. 
sebab ada dengar diorg main kejar kejar sebelum tu :/

dengar lah dia nangis menjerit jerit awal pagi ni.
'mama, sakit. boohoohooo. mama, sakitttttt'
so yeah, muzni yg bilik paling dekat dgn diorang pun terbangun.

so, kepada adik adik di belakang, 
terima kasih. and harap sembuh cepat :P

Labels: ,

ingin kembali ke pangkal jalan?
Sunday, January 22, 2012 @ 5:21 PM
NYIAHAHAHAHAHHAHA.
look look. lia's new desktop background.
i bet she's gonna miss me!



OMG! I AM SOOOOOOOOOOO CUTE :P

Labels:

ingin kembali ke pangkal jalan?
Friday, January 20, 2012 @ 12:12 AM
daftar driving.
tadi pergi kursus KPP fr driving.
sumpah boring. nak tetido je.
haha.

akak tu pulak. jerit tak boleh lagi kuat ke? 
gerenti seluruh kilang kawasan tu dapat dgr nama muzni fareen.


td tercari cari lah jugak kawan sorg yg katanya nak dtg ambik kelas kat cott tu.
tapi tak jumpa. 
padahal dalam hati, mmg gembira tak berjumpa.
i look suck. rambut giler tak cantik skrg. haha.

anyways, test comp 29 Jan 2012! :D

Labels:

ingin kembali ke pangkal jalan?
Thursday, January 19, 2012 @ 11:48 PM
pontianak ke naked girl?
budak tu baru mandi dan pakai bathrobe je. 
kau lelaki, dia perempuan-wearing a bathrobe only. 
of course lah dia segan and lari laju laju. kau pulak citer ckp jumpa pontianak apa bagai. haha.

Labels:

ingin kembali ke pangkal jalan?
@ 11:20 PM
haters anyone?
kadang kadang, aku terfikir jugak.
ada tak orang benci aku dalam diam.
or maybe, ada orang yg suka aku dalam diam.

aku tau. ayat aku mcm bajet diri popular je.
tapi, kadang kadang, terfikir jugak.
bukan sengaja nak feeling mcm,

'aku pasti ramai org jeles dgn aku nyah'.

Labels:

ingin kembali ke pangkal jalan?
@ 11:12 PM
preggers o.O
haha.
tak lah.
asik lapar je sekarang.
kadang kadang terfikir jugak, aku ni pregnant apa?

tapi,
budak mano ngandungkan eden?
nipu sangat ni. haha.

Labels:

ingin kembali ke pangkal jalan?
@ 11:03 PM
rasa insecure.
yeah. uni rasa insecure.
haha.

kawan semua keje. kalau keluar, diorg semua ada duit.
kalau keluar dgn GK pun rasa mcm diri ni beban.
haih T.T

tape korang. nnt dapat gaji bibik ni, uni belanja lah sweet chills kat jusco tu.
haha, adalah jugak keluar duit kiranya :)

Labels: ,

ingin kembali ke pangkal jalan?
@ 11:01 PM
childhood
sumpah rindu rakan rakan setaman.
duduk tepi longkang nyanyi nyanyi, feeling mcm dlm malaysian idol :P

tengahari pulak, panjat pagar rumah nak g rumah jiran punya pasal.haha
yelah, kalau tny mama dulu, nnt kena marah.

i miss everyone.
sarah moved tu nilai.
tade kawan gosip ha. kalau tak, boleh hangout petang petang since sama sama dah habis spm :/

dekna pulak busy spm. miya pun samo jo.

Labels:

ingin kembali ke pangkal jalan?
Sunday, January 15, 2012 @ 11:28 PM
HAHA.
sorry i gelak je.
you tanya, i gelak.
it's like that everytime.

sebabnya, i pun tak tau nak jawab apa.

y'see, i'm no good at this :/

Labels: ,

ingin kembali ke pangkal jalan?
@ 11:17 PM
feelings?
you sound like you're really eager to get close with me.

and i gotta admit, i'm kinda doubtful about your feelings.

but, my heart says that i should just trust you. that you want me because you like me.

i'm confused right now. of where my feelings stand in this relationship.

so i hope that you like me for who i am and not by the way i dress.

Labels: , ,

ingin kembali ke pangkal jalan?
Saturday, January 14, 2012 @ 1:11 AM
really? like, really?
okay, sumpah aku annoyed dgn budak ni.




like really kid? really?
okay. sumpah aku percaya, tade sape nak tau yg air mata kau mengalir sebab rindukan your so-called hubby.
and what? kau rindoooo sgt kat dia bila tgk pic korang?
kid, i think baru haritu ke apa kau jumpa dia. 
yg kau update status dia dtg rumah kau apa ntah?
okaylah okaylah, i'll take the fact yg korang tgh blinded by love sbg sbb kau rindu rindu ni.
but telling the whole world kau nangis lah, apalah, is just plain lame and pathetic. 
seriously.



oh yeah. lupa pulak.
kau perasan tak, kat sekolah hubby kau pakai tudung :P

Labels: ,

ingin kembali ke pangkal jalan?
Thursday, January 12, 2012 @ 5:07 PM
guilt.
awh. mana nak pergi.

mama tak bagi keluar.
katanya banyak sangat berpeleseran.
ntah apalah maksud eh tu?

haih, anyways.
GMD ajak hangout. since lama tak jumpa peah and gang.
encik aniqcorn pun ajak kuar.
which one should i pick.

ingat nak mintak mama kuar. 
yknow, since i work fr her nw, mst boleh mintak cuti, kan?
kalau sebelum ni, tak kerja, tapi nak mintak kuar. mengada lebih.

kalau difikirkan, dah kuar jumpa ekin haritu.
so, patut kuar dgn aniqcorn lah pulak.
but then, tak dikira mengabaikan friends ke? since haritu tade peah sume.

haih. tunggu lah.
skaterboy pun belum tau dapat cuti ke tidak.
we'll see :)

Labels: ,

ingin kembali ke pangkal jalan?
@ 5:02 PM
jadi bibik je lah.
mama offer kerja. 
jadi bibik kat rumah dapat gaji :)

hihi. masak lah benda bodoh bodoh dapat rm 5 sehari.
i know, sikit kan?
ah, lantaklah. asal ada duit hujung bulan.
adalah jugak income nak berjimba.

tapi ingat nak mintak raise lah, rm 6 sehari ke? rm 10 ke?
haha. banyak songeh :P

awh. lagi okay dari duk rumah tak buat apa2, tak dapat duit langsung.
anyways, jimba! haha

Labels:

ingin kembali ke pangkal jalan?
@ 4:58 PM
sarah dan syakir.
awh. salah org kat im facebook td :O

tu lah fb, letak gambar kecik kecik.
nak tekan sarah, tekan encik syakir pulak.
mesti dia fikir aku weirdo :/

tape, rasanya dia pun memahami.
takkan lah budak rambang2 nak datang borak dgn dia. 
haih.

dude, aku salah org okay. haha T.T

Labels:

ingin kembali ke pangkal jalan?
Tuesday, January 3, 2012 @ 11:16 PM
plkn.
org lain dah g plkn.
im jst waiting fr my turn.

harap harap it'll be fun.
nervous ni.
menanti je lah surat dr jabatan latihan khidmat negara.

Labels:

ingin kembali ke pangkal jalan?
herstory

January 2010 February 2010 March 2010 April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 September 2011 October 2011 December 2011 January 2012 February 2012 March 2012 April 2012 June 2013 July 2013 January 2014 July 2014 September 2014 July 2015 October 2015 May 2016 April 2017 September 2017
recent entries

"Tengoklah camne" I really really like you You confuse me Commitments Sakit lah. Comel doh kata-kata seru yang aku gunakan. "Living in sin is the new thing. Yeah, are you in?... Negative nights. Was never a fan of photography, but... Post Konon Inspiring.
LAYOUT BANNER COLORS MINI ICONS