cause cold
nostalgia
chills me to the bones
SHOUTS please or die
SHOUTS are VERY recommended.
a little splotch in the universe

Me! :D

Hi. I'm Unichanzzz and I'm a Unicorn!
Nahh, I'm just being delusional here hah!
Gosh I just love myself.
I'm just fucking cute, right? Haha!
Oh my god, not to mention, I'm funny too.
Like, how did I get all these good traits?
Haih I just wish I'll meet someone that resembles me.
Hm no, someone that accepts me unconditionally is better.
Then, I should work hard!
Don't blame me,everyone wants a happy ending of their own.
Follow this unicorn and you might get to shit rainbows too!

Facebook | Myspace | Yahoo | Hotmail
acquaintances

diyana mahashim sarah ismail afiz danial alyafarah zainudin burn! kak senduk! shahira zainul mei xin josephine lee shark! fara amalina rose elida joeyee tai anis shaheera hezrin anuar ekin khallid hidayah azman ila shaari ainchan! elya etiqa Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link
Friday, March 2, 2012 @ 5:22 PM
nenek munah #2
semalam papa ajak makan sup kambing.
dekat kompleks mains.
mama pun ajak nenek sekali.

oleh itu, semua orang pun bersiap-siap.
nenek paling cepat siap.
sekejap je, dia dah keluar bilik dulu.
and since bilik dia sebelah je, aku pun jenguk lah sikit.

pastu nampak dia berjalan, nampak kat tangan dia ada torch light.
aku pun tanya, 'torch light tu nak buat apa nek?'
nenek pun cakap, 'kan katanya nak keluar.'
aku tanya lagi, 'iyelah, tapi torch light tu nak buat apa?'
nenek punya reply, 'entah. manalah tau malam malam ni gelap. jalan nak disuluh-suluh.'

hahahahahahahahahahahaha.
mungkin mata aku terang lagi. dunia ni nampak terang je, walaupun waktu malam.
tapi kelakar pulak tengok nenek nak makan luar siap bawak lampu suluh. sebab nak suluh jalan.
hahahahahahahahahahahaha. memang unexpected.

takpe nek, kereta tu ada lampu besar, nanti kita jalan, tepi jalan tu pun ada lampu jugak nek.

Labels:

ingin kembali ke pangkal jalan?
herstory

January 2010 February 2010 March 2010 April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 September 2011 October 2011 December 2011 January 2012 February 2012 March 2012 April 2012 June 2013 July 2013 January 2014 July 2014 September 2014 July 2015 October 2015 May 2016 April 2017 September 2017
recent entries

mama nenek munah #1 kotornya! first drive. others and us. the melody in me. Jay Park - Know Your Name (Dance Practice) misi sekarang. it's time. a child within.
LAYOUT BANNER COLORS MINI ICONS