cause cold
nostalgia
chills me to the bones
SHOUTS please or die
SHOUTS are VERY recommended.
a little splotch in the universe

Me! :D

Hi. I'm Unichanzzz and I'm a Unicorn!
Nahh, I'm just being delusional here hah!
Gosh I just love myself.
I'm just fucking cute, right? Haha!
Oh my god, not to mention, I'm funny too.
Like, how did I get all these good traits?
Haih I just wish I'll meet someone that resembles me.
Hm no, someone that accepts me unconditionally is better.
Then, I should work hard!
Don't blame me,everyone wants a happy ending of their own.
Follow this unicorn and you might get to shit rainbows too!

Facebook | Myspace | Yahoo | Hotmail
acquaintances

diyana mahashim sarah ismail afiz danial alyafarah zainudin burn! kak senduk! shahira zainul mei xin josephine lee shark! fara amalina rose elida joeyee tai anis shaheera hezrin anuar ekin khallid hidayah azman ila shaari ainchan! elya etiqa Link Link Link Link Link Link Link Link Link Link
Friday, February 24, 2012 @ 2:33 AM
first drive.
harini pergi driving class.
YA ALLAH! punya lama aku tunggu untuk turn aku.
last last pakcik yg datang jemput aku kat rumah tu jugak yg ajar aku.
dia pun kesian tengok aku.

bayangkan.
aku datang pukul 8.45 pagi.
pakcik kat pejabat JPJ tu kata turn aku pukul 12 kang.
tak sakit hati menunggu? 
alat alat hiburan takde bawak sekali lah pulak tu.
tup tup. dah tengahari.
kau tau nyah, dah masuk pukul 12 tengahari, still takde sesiapa panggil aku untuk drive. 
WTF?

so encik bahrin yg baru keluar dari bilik KPP tu tengok aku duduk situ tanpa hala tuju.
dia tanya dah belajar ke belum. aku pun jawab belum.
so, dia masuk pejabat. entah apa dia cakap, dia pun ambik je lah tugas untuk ajar aku drive.

fuh. boleh tahan lah pening. 
nak kata susah, senang sebenarnya. pening je lah lebih. tak tahu nak buat mana satu dulu.
oh oh! pakcik bahrin bagi on the road tadi.
cool lah jugak. first day, dah on the road.

jangan dilupakan. jumpa pulak suhaila tadi. 
kitorang borak borak lah jugak.

melalui pengalaman harini, aku perasan budak budak yg ada agent sendiri ni macam lagi cepat. 
layanan pun macam extra special.
since aku daftar kat cott, and mendapat layanan yg tak seberapa manis, boleh tukar ke agent ke? 
i mean dia transfer bayaran cott tu ke agent.
well, aku pun nak macam suhaila boleh on the road banyak banyak kali.
tak payah bayar rm30 sejam.

Labels:

ingin kembali ke pangkal jalan?
herstory

January 2010 February 2010 March 2010 April 2010 May 2010 June 2010 July 2010 August 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 September 2011 October 2011 December 2011 January 2012 February 2012 March 2012 April 2012 June 2013 July 2013 January 2014 July 2014 September 2014 July 2015 October 2015 May 2016 April 2017
recent entries

others and us. the melody in me. Jay Park - Know Your Name (Dance Practice) misi sekarang. it's time. a child within. no one will know pukul 11. ahad :) kerani?
LAYOUT BANNER COLORS MINI ICONS